Θρίλερ με την απαγωγή βρέφους στη Λεμεσό: Πώς τον εντόπισαν και πού είναι τώρα το παιδί

Θρίλερ με την απαγωγή βρέφους στη Λεμεσό: Πώς τον εντόπισαν και πού είναι τώρα το παιδί

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές στη Λεμεσό μετά την αρπαγή βρέφους από τον πατέρα του, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα η υπόθεση είχε εξέλιξη, καθώς ο ύποπτος συνελήφθη και το παιδί επέστρεψε με ασφάλεια στη γιαγιά του, όπου διέμενε μαζί με τη μητέρα του.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο Τούρκος υπήκοος φέρεται να εισέβαλε το πρωί στην οικία της γιαγιάς του παιδιού, να επιτέθηκε στη Βρετανίδα πρώην σύντροφό του και να άρπαξε το βρέφος πριν διαφύγει. Η μητέρα είχε μεταφερθεί στις ελεύθερες περιοχές μετά από καταγγελίες για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, ενώ εναντίον του υπόπτου εκκρεμούσε ήδη ένταλμα σύλληψης.

Οι Αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα, ενημερώνοντας μεταξύ άλλων τα οδοφράγματα και τις αρμόδιες υπηρεσίες, ενώ ο πατέρας είχε ανεβάσει και βίντεο στα social media μαζί με το παιδί.

Τελικά ο ύποπτος εντοπίστηκε και συνελήφθη, με το βρέφος να βρίσκεται πλέον ξανά υπό τη φροντίδα της γιαγιάς του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.