Αυτός είναι ο σωστός επιστημονικός τρόπος για να κόψετε ένα στρογγυλό κέικ (Βίντεο)

Αυτός είναι ο σωστός επιστημονικός τρόπος για να κόψετε ένα στρογγυλό κέικ (Βίντεο)

Το γνωρίζετε πως ο περισσότερος κόσμος κόβει λάθος ένα στρογγυλό κέικ;

Ο γνωστός επιστήμονας Alex Bellos δημοσίευσε σε περιοδικό της εποχής του, το 1906, τον επιστημονικό και σωστό τρόπο για να κόψετε ένα στρογγυλό κέικ.

Ο λάθος τρόπος Συνήθως ο περισσότερος κόσμος συνηθίζει να κόβει ένα τριγωνικό κομμάτι στο κέικ του και να βάζει το υπόλοιπο στο ψυγείο. Με αυτό το κόψιμο, το κέικ σας παραμένει φρέσκο αλλά οι άκρες του που έχουν κοπεί ξεραίνονται γρήγορα.

Ο λάθος τρόπος για να κόψετε ένα κέικ.
 

Ο σωστός τρόπος Κόψτε το κέικ σας κατά μήκος και αφαιρέστε ένα κομμάτι. Στη συνέχεια ενώστε τα κομμάτια που έμειναν ώστε να μην υπάρχουν κενά και βάλτε το στο ψυγείο. Αν θέλετε να κόψετε και άλλο κομμάτι, γυρίστε το κέικ και κόψτε κάθετα ένα κομμάτι. Ενώστε και πάλι και συνεχίστε να κόβετε με αυτόν τον τρόπο.

Έτσι το κέικ σας θα παραμείνει πιο φρέσκο για περισσότερες μέρες και θα το ευχαριστηθείτε καλύτερα. Ακολουθήστε την ίδια μέθοδο κοψίματος και σε ορθογώνια κέικ ή τούρτες.

Ο σωστός τρόπος για να κόψετε ένα κέικ.

Δείτε το βίντεο 



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE