Έκαψαν αυτοκίνητο Χριστουγεννιάτικα στην Λευκωσία – Καταλυτική η αντίδραση κάτοικου που είδε την φωτιά

Έκαψαν αυτοκίνητο Χριστουγεννιάτικα στην Λευκωσία – Καταλυτική η αντίδραση κάτοικου που είδε την φωτιά

Εμπρησμό αυτοκινήτου διερευνά η Αστυνομία η οποία σημειώθηκε την Παρασκευή 25/12.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Γύρω στις 3.30π.μ. σήμερα ξέσπασε φωτιά σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησία 51χρονου κατοίκου Λευκωσίας, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας.

Η φωτιά η οποία κατέστρεψε ολοσχερώς το αυτοκίνητο, κατασβέστηκε από κάτοικο της περιοχής, πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη της Αστυνομίας και από έρευνες που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κοκκινοτριμιθιάς διερευνά την υπόθεση.

Προσωποκράτηση
*** Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε σήμερα διάταγμα τετραήμερης κράτησης εναντίον 23χρονου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού οχήματος.
Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νεκρή Ζώνη: Αναμονή για επίσκεψη Λακρουά στην Κύπρο – Βλέπει Χριστοδουλίδη για UNFICYP και αυξανόμενη ένταση

Νεκρή Ζώνη: Αναμονή για επίσκεψη Λακρουά στην Κύπρο – Βλέπει Χριστοδουλίδη για UNFICYP και αυξανόμενη ένταση

Συνάντηση με ιδιαίτερη σημασία θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα δεχθεί τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE