Ξεκαθαρίζει η Αστυνομία: Ουδέποτε τέθηκε ζήτημα έκδοσης εντάλματος σύλληψης εναντίον του Μακάριου Δρουσιώτη

Ξεκαθαρίζει η Αστυνομία: Ουδέποτε τέθηκε ζήτημα έκδοσης εντάλματος σύλληψης εναντίον του Μακάριου Δρουσιώτη

Σε σχέση με δημοσίευμα και δημόσιους ισχυρισμούς, που αφορούν την υπόθεση των καταγγελιών του κ. Μακάριου Δρουσιώτη, διευκρινίζεται ότι ουδέποτε τέθηκε ζήτημα έκδοσης εντάλματος σύλληψης εναντίον του προσώπου του, στο πλαίσιο της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Περαιτέρω, ουδέποτε εκδόθηκε τέτοιο ένταλμα και ως εκ τούτου, οι αναφορές περί δήθεν μη εκτέλεσής του, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Η παρούσα διευκρίνιση κρίνεται αναγκαία προς αποφυγή παραπλάνησης της κοινής γνώμης και δημιουργίας λανθασμένων εντυπώσεων, σε σχέση με τις διαδικασίες που ακολουθούνται από τις αρμόδιες αρχές, αλλά και προς διασφάλιση του δικαιώματος των πολιτών σε έγκυρη και τεκμηριωμένη ενημέρωση.

Οι αρμόδιες αρχές ενεργούν αποκλειστικά στο πλαίσιο των προβλεπόμενων θεσμικών διαδικασιών και στη βάση των δεδομένων της εκάστοτε υπόθεσης.

Η Αστυνομία Κύπρου παραμένει προσηλωμένη στη θεσμική της αποστολή, με επαγγελματισμό, σοβαρότητα και πλήρη σεβασμό στις διαδικασίες της δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE