VIDEO: Κρίσιμη η επόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό – Σειρά από επαφές και συναντήσεις θα έχει ο ΠτΔ
Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η επόμενη εβδομάδα όσον αφορά το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη να έχει γεμάτη ατζέντα επαφών.

Σύμφωνα με την καταγγελία που υποβλήθηκε στο ΤΑΕ Λευκωσίας, πολίτης έλαβε σήμερα 18 Μαΐου, μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – e–mail, από πρόσωπο που ψευδώς παρουσιαζόταν ως λειτουργός του Τμήματος Φορολογίας και που του ζητούσε να δηλώσει τον κωδικό πρόσβασης του στον ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό του.
Ο παραλήπτης του μηνύματος αποκάλυψε τα στοιχεία που του ζητήθηκαν και στη συνέχεια διαπίστωσε ότι, παράνομα έγινε αριθμός αναλήψεων χρηματικών ποσών, συνολικού ύψους 2,517 ευρώ, από τον τραπεζικό λογαριασμό του.
Την υπόθεση απάτης διερευνά το Κλιμάκιο Διερεύνησης Οικονομικού Εγκλήματος, του ΤΑΕ Λευκωσίας.
Με αφορμή την νέα αυτή υπόθεση, η Αστυνομία προτρέπει το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και να ακολουθεί τις πιο κάτω συστάσεις:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




