Κλείνουν το ένα κατάστημα μετά το άλλο στη Λεμεσό - Κραυγή αγωνίας από επιχειρηματία: «Μας διώχνουν»

Κλείνουν το ένα κατάστημα μετά το άλλο στη Λεμεσό - Κραυγή αγωνίας από επιχειρηματία: «Μας διώχνουν»

Η ανάρτηση ενός νεαρού επιχειρηματία από τη Λεμεσό έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στα social media, αποτυπώνοντας την πίεση και την απογοήτευση που φαίνεται να βιώνουν αρκετές μικρές επιχειρήσεις το τελευταίο διάστημα. Μέσα από το μήνυμά του, περιγράφει το κλίμα που επικρατεί στην αγορά, με συνεχόμενα λουκέτα και αβεβαιότητα για το μέλλον.

«Δεν μας βοηθά κανένας. Μας διώχνουν. Και δεν μας διώχνουν ξένοι... αλλά οι δικοί μας. Τι θα μείνει στα παιδιά σας νομίζετε σε 10-20 χρόνια;», γράφει χαρακτηριστικά, σε μια ανάρτηση που προκάλεσε δεκάδες σχόλια και αντιδράσεις.

Πολλοί χρήστες ταυτίστηκαν με τα όσα αναφέρει, κάνοντας λόγο για δύσκολες συνθήκες στην αγορά και αυξανόμενη πίεση στις μικρές επιχειρήσεις.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέο ραντεβού Χριστοδουλίδη – Ερχιουρμάν την Τρίτη – Τι θα ακολουθήσει

Κυπριακό: Νέο ραντεβού Χριστοδουλίδη – Ερχιουρμάν την Τρίτη – Τι θα ακολουθήσει

Συνάντηση με τις Τεχνικές Επιτροπές Νεολαίας και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, αλλά και με εκπροσώπους της Κοινωνίας των Πολιτών, θα έχουν οι δύο ηγέτες μετά το νέο τους τετ-α-τετ.

BEST OF TOTHEMAONLINE