ΒΙΝΤΕΟ: Από τη Eurovision... στη Μουτταγιάκα - Η Antigoni Buxton ξεσήκωσε σουβλατζίδικο χορεύοντας το «Jalla»

ΒΙΝΤΕΟ: Από τη Eurovision... στη Μουτταγιάκα - Η Antigoni Buxton ξεσήκωσε σουβλατζίδικο χορεύοντας το «Jalla»

Μια ξεχωριστή και άκρως ξεσηκωτική έκπληξη περίμενε όσους βρέθηκαν πρόσφατα σε γνωστό σουβλατζίδικο στη Μουτταγιάκα, με πρωταγωνίστρια την Antigoni Buxton.

​Η δημοφιλής τραγουδίστρια, η οποία επέστρεψε πρόσφατα από τη Βιέννη και των διαγωνισμό της Eurovision, επέλεξε τη Λεμεσό για τις στιγμές χαλάρωσης της, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά τον αυθορμητισμό και το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο.

​Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της στο εστιατόριο, το κέφι δεν άργησε να ανάψει. Η Antigoni, φανερά ευδιάθετη και προσγειωμένη, έγινε «ένα» με τον κόσμο και τους θαμώνες του μαγαζιού. Δεν δίστασε μάλιστα να πάρει το μικρόφωνο και να ερμηνεύσει τη μεγάλη της επιτυχία «Jalla», παρασύροντας τους παρευρισκόμενους σε έναν ξέφρενο ρυθμό γεμάτο χορό και τραγούδι.

​Το κλίμα που δημιουργήθηκε ήταν μοναδικό, με το κατάστημα να καταγράφει τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές της βραδιάς.

Το σχετικό βίντεο με τα στιγμιότυπα αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του εστιατορίου στο Facebook, αποσπώντας άμεσα εκατοντάδες θετικές αντιδράσεις, likes και σχόλια από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι αποθέωσαν την ενέργεια και την απλότητα της νεαρής καλλιτέχνιδας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.