Τροχαίο στη Λεμεσό: Όχημα παρέσυρε 13χρονο με πατίνι - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Τροχαίο στη Λεμεσό: Όχημα παρέσυρε 13χρονο με πατίνι - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε 13χρονος έπειτα από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην Επισκοπή της επαρχίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ανήλικος κινείτο με πατίνι και φέρεται να εξήλθε από πάροδο δρόμου, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, το οποίο οδηγούσε γυναίκα.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε τον 13χρονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις και αξιολόγηση της κατάστασής του.

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE