Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»
Σχεδόν μία ώρα κράτησε η συνάντηση της Μαρίας Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.
Όπως όλα δείχνουν οι διαρρήκτες έκοψαν το «μάτι» του συναγερμού της κύριας εισόδου πάνω από την ταμπέλα του καταστήματος και στην συνέχεια εισέβαλαν μέσα στο κατάστημα από τους φεγγίτες.
Ο συναγερμός ήχησε με τον ιδιωτικό φρουρό να πηγαίνει στην σκηνή χωρίς να διακρίνει τίποτα το παράξενο με αποτέλεσμα να μην ειδοποιήσει κανέναν.
Οι διαρρήκτες έρποντας μπήκαν στο κατάστημα αποσπώντας ακριβά ρολόγια και αρώματα όπου η αξία τους εκ πρώτης όψεως υπολογίζεται στα 25 – 30 χιλιάδες ευρώ.
Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή σήμερα 26/12 όταν μεταπωλητές επισκέφτηκαν τον χώρο.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις