Βουλευτικές Εκλογές: Απαγόρευση ρίψης φυλλαδίων και αναγραφής συνθημάτων

Βουλευτικές Εκλογές: Απαγόρευση ρίψης φυλλαδίων και αναγραφής συνθημάτων

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σύμφωνα με τις διατάξεις της κείμενης εκλογικής νομοθεσίας, το Σάββατο, 23 Μαΐου, και την Κυριακή, 24 Μαΐου 2026, δηλαδή την παραμονή και την ημέρα διεξαγωγής της ψηφοφορίας για τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, απαγορεύεται η ρίψη φυλλαδίων, η ανάρτηση πανό, η τοιχοκόλληση πινακίδων και η αναγραφή συνθημάτων σχετικά με τις Εκλογές.

Οι παραβάτες είναι ένοχοι ποινικού αδικήματος και, σε περίπτωση καταδίκης, υπόκεινται σε φυλάκιση μέχρι έναν χρόνο ή πρόστιμο μέχρι €5.000 ή και στις δύο ποινές μαζί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.