Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»
Τις πρώτες του δηλώσεις μετά το δείπνο με τον ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες παραχώρησε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, για τις σορούς που βρίσκονται ήδη στο νεκροτομείο έχουν ληφθεί μέτρα ώστε να διατηρούνται με ασφάλεια και στις κατάλληλες συνθήκες. Για νέα περιστατικά, οι συγγενείς θα καλούνται να προχωρούν άμεσα σε διευθετήσεις με αδειοδοτημένα γραφεία κηδειών για τη μεταφορά και φύλαξη των σορών, ενώ σε περιπτώσεις αδυναμίας το ίδιο το νοσοκομείο θα αναλαμβάνει τις σχετικές διαδικασίες.
Ο ΟΚΥπΥ διευκρίνισε ακόμη πως οι νεκροτομές θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται κανονικά στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, σημειώνοντας ότι η απόφαση λήφθηκε από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία με βάση τις προβλεπόμενες διαδικασίες και τις βέλτιστες πρακτικές.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




