Η άτυχη 55χρονη, η οποία διέμενε μόνιμα στην επαρχία Λάρνακας, είχε τραυματιστεί κρίσιμα όταν το όχημα που οδηγούσε στον δρόμο Μενεού προς Περβόλια συγκρούστηκε, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 26χρονος. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που χρειάστηκε η άμεση επέμβαση των μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό της από τις λαμαρίνες του αυτοκινήτου της.
Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, η κατάσταση της υγείας της ήταν εξαιρετικά κρίσιμη και η άτυχη γυναίκα έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους της. Σημειώνεται ότι από τη σύγκρουση δεν είχαν τραυματιστεί η 26χρονη συνοδηγός της 55χρονης, καθώς και ο 26χρονος οδηγός του δεύτερου οχήματος.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η νέα τραγωδία στην άσφαλτο συνεχίζουν να εξετάζονται με κάθε λεπτομέρεια από τον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου, που διενεργεί τις έρευνες για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.


