Η Εύα Κυριάκου ψήφισε με αέρινη κομψότητα - Το dusty pink look που τράβηξε τα βλέμματα

Η Εύα Κυριάκου ψήφισε με αέρινη κομψότητα - Το dusty pink look που τράβηξε τα βλέμματα

Η Εύα Κυριάκου επέλεξε μία ιδιαίτερα κομψή και θηλυκή εμφάνιση για την παρουσία της στην κάλπη, αποδεικνύοντας πως η απλότητα μπορεί να συνδυαστεί άψογα με την elegant αισθητική.

Η σύζυγος του Χρίστου Χρίστου εμφανίστηκε με ένα αέρινο maxi φόρεμα σε dusty pink απόχρωση, το οποίο χάριζε ρομαντικό αλλά και επίσημο χαρακτήρα στο look της. Οι ανάλαφρες γραμμές του φορέματος και οι πλισέ λεπτομέρειες δημιουργούσαν μία graceful κίνηση, ενώ ο φιόγκος στο πάνω μέρος έδινε μία classy και διαχρονική πινελιά.

Το styling ολοκληρώθηκε με διακριτικά κοσμήματα και φυσικό μακιγιάζ, αφήνοντας το outfit να πρωταγωνιστήσει χωρίς υπερβολές.

Τα κυματιστά μαλλιά σε half-up ponytail πρόσθεσαν glamour διάθεση στην εμφάνιση, διατηρώντας παράλληλα τη φρεσκάδα και τη θηλυκότητα του συνόλου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE