Κεντρικές Φυλακές: Πήγε να δει τον γιο της «και του πήρε κόκα»!! Τα είχε κρυμμένα στο εσώρουχο της

Κεντρικές Φυλακές: Πήγε να δει τον γιο της «και του πήρε κόκα»!! Τα είχε κρυμμένα στο εσώρουχο της

Την «τσάκωσαν» οι δεσμοφύλακες την ώρα που πέρασε από το μηχάνημα ανίχνευσης.

Δεν υποψιάστηκε πως θα την έπαιρναν χαμπάρι και έβαλε τα ναρκωτικά στο εσώρουχο της η 46χρονη μητέρα βαρυποινίτη.  

Η διεύθυνση των Κεντρικών Φυλάκων  είχε πληροφορίες πως η 46χρονη μητέρα 26χρονου Ρουμάνου βαρυποινίτη έφερνε στον γιο της ναρκωτικά κατά την ώρα που θα τον επισκεπτόταν.

Το συμβάν έγινε το Σάββατο (26/12) το πρωί, η 46χρονη επισκέφθηκε τις Κεντρικές Φυλακές και όταν πέρασε τον έλεγχο από το μηχάνημα ανίχνευσης, το μηχάνημα άρχισε να «κτυπά» εντοπίζοντας την μεταφορά ναρκωτικών ουσιών στο χώρο.

Οι δεσμοφύλακες αμέσως ενημέρωσαν την 46χρονη πως θα της έκαναν σωματικό έλεγχο, ρωτώντας την μάλιστα αν μεταφέρει ναρκωτικές ουσίες. Στο άκουσμα του ελέγχου, η 46χρονη μητέρα του 26χρονου βαρυποινίτη έβγαλε από τα εσώρουχα της ένα σακουλάκι με 8 γραμμάρια κοκαΐνης.

Αξιό αναφορά είναι πως σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο 26χρονος Ρουμάνος, έχει παραδεχθεί εκ πρώτης πως η μητέρα του, του έφερνε ναρκωτικά μετά από παραγγελία δικιά του.

Την υπόθεση διερευνά τόσο η ΥΚΑΝ όσο και η Διεύθυνση των Κεντρικών Φυλακών.

Η 46χρονη μητέρα συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η Κύπρος παρέλαβε, επίσημα τη σκυτάλη της Προεδρίας από τη Δανία στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων με μια ανταλλαγή δώρων μεταξύ της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα Μαριλένας Ραουνά και της ομολόγου της Μαρία Μπγιέρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE