Στο Νοσοκομείο μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο - Κατέληξε σε χαντάκι

Στο Νοσοκομείο μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο - Κατέληξε σε χαντάκι

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στον δρόμο Αχέλειας – Κολώνης στην επαρχία Πάφου, θέτοντας σε κινητοποίηση τις Αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα ο μοτοσικλετιστής να εκτραπεί της πορείας του και να καταλήξει σε παρακείμενο χαντάκι.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Πάφου για εξετάσεις και παροχή ιατρικής φροντίδας.

Τα ακριβή αίτια του τροχαίου διερευνώνται από την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE