Θα γίνει τελικά ανασχηματισμός το καλοκαίρι; Πώς απαντά ο Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης

Θα γίνει τελικά ανασχηματισμός το καλοκαίρι; Πώς απαντά ο Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή του SIGMA «Μεσημέρι και Κάτι» ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης ρωτήθηκε κατά πόσο οι φήμες είναι αληθινές και θα έχουμε ανασχηματισμό το φετινό καλοκαίρι.

«Από το 2023 μέχρι σήμερα, νομίζω οι πληροφορίες για ανασχηματισμό είναι σχεδόν κάθε μήνα. Και αυτό, νομίζω, έχει ένα δημοσιογραφικό ενδιαφέρον, άρα λογικό είναι.

Δεν θα σας εκπλήξουμε την πρωτοτυπία της απάντησής μού.

Θα σας πω ότι όπως είναι το συνταγματικό δικαίωμα του πρόεδρου της Δημοκρατίας, ο ίδιος ο πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι που θα κρίνει ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για την οποία θα ανανεώσει ή θα διαφοροποιήσει το σχήμα του Υπουργικού Συμβουλίου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Ο ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν αποτελεί απλώς μια αλλαγή προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια πολιτική δήλωση, με σαφή στόχευση: η κυβέρνηση εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της θητείας της και καλείται πλέον να αποδείξει στην πράξη. ότι μπορεί να μετατρέψει τις εξαγγελίες σε αποτελέσματα.