Πέρασε το κατώφλι του Προεδρικού Φειδίας: Βρήκε ενδιαφέρουσες τις ιδέες του για συντάξεις και γεννήσεις ο ΠτΔ

Πέρασε το κατώφλι του Προεδρικού Φειδίας: Βρήκε ενδιαφέρουσες τις ιδέες του για συντάξεις και γεννήσεις ο ΠτΔ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη είχε ο Ευρωβουλευτής και Πρόεδρος της Άμεσης Δημοκρατίας, Φειδίας Παναγιώτου η οποία πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα.

Ο Φειδίας Παναγιώτου γνωστοποίησε τη συνάντηση μέσω βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και ανέφερε πως, «η συζήτηση διήρκησε περίπου μία ώρα και ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα».

Συγκεκριμένα, όπως σημείωσε, «διαβεβαίωσα τον Πρόεδρο ότι δεν είμαστε εδώ για να τσακωνόμαστε αλλά για να συνεργαστούμε για το καλό της Κύπρου».

Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι η παρουσία του κόμματος στο Εθνικό Συμβούλιο θα είναι «σοβαρή και θεσμική», χωρίς διαρροές ή εντάσεις.

Ο ευρωβουλευτής ανέφερε επίσης ότι τέθηκαν επί τάπητος ορισμένες ιδέες που, όπως είπε, ο Πρόεδρος τις βρήκε ενδιαφέρουσες.

Οι προτάσεις, μεταξύ άλλων, αφορούσαν την ενίσχυση συντάξεων και παροχή κινήτρων σε μητέρες για γεννήσεις και όπως σημείωσε, τα ζητήματα αυτά θα συζητηθούν εκ νέου στο μέλλον, εκφράζοντας ικανοποίηση για την ανταπόκριση της Προεδρίας.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Fidias Cyprus (@fidiascyprus)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE