Πάφος: Θρασύτατοι ληστές έδειραν, στην συνέχεια τον έδεσαν χειροπόδαρα και μετά τον ξάφρισαν

Πάφος: Θρασύτατοι ληστές έδειραν, στην συνέχεια τον έδεσαν χειροπόδαρα και μετά τον ξάφρισαν

Απύθμενο θράσος είχαν δυο ληστές στην Πάφο αφού νωρίς το βράδυ του Σαββάτου 26/12 εισέβαλαν με μαχαίρι σε εστιατόριο.

Σύμφωνα με την καταγγελία 66χρονου, γύρω στις 7.15 χθες βράδυ, ενώ ο ίδιος βρισκόταν σε εστιατόριο που διατηρεί σε περιοχή της επαρχίας Πάφου, εισήλθαν σε αυτό δύο άγνωστοι άντρες, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, ο ένας με μαντήλι και ο άλλος με φούτερ και αφού τον κτύπησαν με τα χέρια τους, στη συνέχεια του έδεσαν τα χέρια και τα πόδια με κολλητική ταινία.

Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, οι δύο άγνωστοι, από τους οποίους ο ένας είχε στην κατοχή του μαχαίρι, του αφαίρεσαν και του έκλεψαν από το χέρι και το λαιμό, ένα χρυσό δακτυλίδι και μια χρυσή καδένα, συνολικής αξίας €340 περίπου, το κινητό του τηλέφωνο, ένα κυνηγετικό όπλο και από το αυτοκίνητό του, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το εστιατόριο, μια πιστωτική κάρτα και δύο κενές επιταγές. 

Όπως ανέφερε ο 66χρονος, μια ώρα αργότερα κατάφερε να απελευθερωθεί και κάλεσε την Αστυνομία.

Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε εκδορές και μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματός του και κρατήθηκε προληπτικά για νοσηλεία. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Στρουμπιού και το ΤΑΕ Πάφου διερευνούν την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.

BEST OF TOTHEMAONLINE