Οδηγοί Προσοχή: Ουρές χιλιομέτρων στον αυτοκινητόδρομο - Στο «κόκκινο» η κίνηση προς Λεμεσό λόγω της συνάντησης ΥΠΕΞ της ΕΕ

Οδηγοί Προσοχή: Ουρές χιλιομέτρων στον αυτοκινητόδρομο - Στο «κόκκινο» η κίνηση προς Λεμεσό λόγω της συνάντησης ΥΠΕΞ της ΕΕ

Σημαντικά προβλήματα στην τροχαία κίνηση καταγράφονται από το πρωί στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λεμεσού, εξαιτίας των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που εφαρμόζει η Αστυνομία στο πλαίσιο της άτυπης συνάντησης των Υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία φιλοξενείται σήμερα στη Λεμεσό.

Οι οδηγοί ταλαιπωρούνται με μεγάλες καθυστερήσεις, κυρίως στα σημεία όπου βρίσκονται σε εξέλιξη τα μέτρα τροχαίας διευκόλυνσης και ασφάλειας.

Η Αστυνομία είχε ενημερώσει από χθες ότι θα επηρεαστεί η κυκλοφορία τόσο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού όσο και σε βασικές οδικές αρτηρίες της Λεμεσού.

Στο πλαίσιο των μέτρων, από τις 7:00 μέχρι τις 9:00 το πρωί εφαρμόστηκαν κυκλοφοριακές διευθετήσεις στον αυτοκινητόδρομο, καθώς και στον παρακαμπτήριο δρόμο προς το Νέο Λιμάνι Λεμεσού, ενώ αντίστοιχα μέτρα θα ισχύσουν εκ νέου μεταξύ των ωρών 15:00 και 17:00 το απόγευμα.

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση προς το κοινό να επιδεικνύει υπομονή, να οδηγεί με προσοχή και να ακολουθεί τις οδηγίες των αστυνομικών που βρίσκονται στα σημεία ελέγχου και ρύθμισης της κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.