Άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος μέσα στο σπίτι του στα Χανιά - Νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο

Άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος μέσα στο σπίτι του στα Χανιά - Νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται 30χρονος άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε αργά το βράδυ μαχαιρωμένος μέσα στο σπίτι του, στο Κολυμπάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας zarpanews.gr, ο άνδρας έφερε σοβαρό τραύμα στον θώρακα και υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση από τους θωρακοχειρουργούς του νοσοκομείου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το μαχαίρι φαίνεται να έπληξε την καρδιά του, ενώ η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σταθερή.

Οι αστυνομικές Αρχές διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο 30χρονος, ενώ καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη της υπόθεσης αναμένεται να είναι η κατάθεσή του, μόλις το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.