«Πιάστηκε» σε οδόφραγμα με μποτίλιες από τα κατεχόμενα - Βαρύ το πρόστιμο που πλήρωσε - Δείτε φωτογραφίες

«Πιάστηκε» σε οδόφραγμα με μποτίλιες από τα κατεχόμενα - Βαρύ το πρόστιμο που πλήρωσε - Δείτε φωτογραφίες

Σαράντα φιάλες ψυκτικού αερίου εντόπισε και κατάσχεσε το Τμήμα Τελωνείων στις 25 Μαϊου σε εμπορικό όχημα που οδηγούσε 36χρονος Τουρκοκύπριος στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος, ο εμπλεκόμενος, αφού ρωτήθηκε από τους λειτουργούς του Τμήματος, ανέφερε ότι δεν είχε οποιαδήποτε συνοδευτικά έγγραφα για τα εμπορεύματα.

Κατόπιν εύλογης υποψίας ότι οι φιάλες προέρχονταν από την Τουρκία, οι λειτουργοί προχώρησαν στην κατάσχεση των εμπορευμάτων και του οχήματος καθώς και σε σύλληψη του οδηγού. Αργότερα αυτός αφέθηκε ελεύθερος αφού έγινε αποδεκτή πρόταση του για εξώδικο συμβιβασμό του αδικήματος με την καταβολή ποσού ύψους €15.000 ευρώ.

Τα κατασχεθέντα εμπορεύματα, αναφέρεται, μεταφέρθηκαν σε αποθήκη του Τελωνείου Λευκωσίας όπου και φυλάσσονται μέχρι την ημερομηνία καταστροφής ή ανακύκλωσής τους από εγκεκριμένη εταιρεία.

Δείτε φωτογραφίες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.