Τροχαίο στη Λεμεσό – Στο Νοσοκομείο 20χρονη - (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τροχαίο στη Λεμεσό – Στο Νοσοκομείο 20χρονη - (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 16:30 στη Λεμεσό (27/12) και συγκεκριμένα στα φώτα της περιοχής του Μονοβόλικου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, 20χρονη οδηγός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, καθώς κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο αυτοκίνητο που οδηγούσε άνδρας οδηγός.

Στην σκηνή μετέβη αμέσως ασθενοφόρο όπου μετέφερε την νεαρή στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Εκ πρώτης φαίνεται να υπέστη νευρικό κλονισμό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Ο Γενικός Γραμματέας των ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, έχει στο μυαλό του συγκεκριμένες κινήσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα, ανέφερε, την Τρίτη, ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, σε συζήτηση στο πλαίσιο του Cyprus Forum, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE