Στιγμές τρόμου για 42χρονη στη Λάρνακα - Στις φλόγες το όχημα της

Στιγμές τρόμου για 42χρονη στη Λάρνακα - Στις φλόγες το όχημα της

Φωτιά ξέσπασε γύρω στη 1.00 μετά τα μεσάνυχτα σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 42χρονης, ενώ βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λάρνακα.

Στο σημείο μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ η πυρκαγιά κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Από τη φωτιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο όχημα.

Η σκηνή αποκλείστηκε, ώστε να διενεργηθούν το πρωί περαιτέρω εξετάσεις για εξακρίβωση των αιτιών της πυρκαγιάς.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Η ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έστειλε σαφή μηνύματα τόσο για τις επιδιώξεις της ελληνοκυπριακής πλευράς όσο και για τα όρια των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE