Θρίλερ στη Λεμεσό: Σώθηκε την υστάτη 20χρονος σε παραλία

Θρίλερ στη Λεμεσό: Σώθηκε την υστάτη 20χρονος σε παραλία

Σε πεδίο μάχης για τη διάσωση μιας ανθρώπινης ζωής μετατράπηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η θαλάσσια περιοχή της Λεμεσού, όταν ένας 20χρονος λουόμενος κινδύνευσε με πνιγμό.

Το σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε γύρω στη 1:00 το μεσημέρι, στην πολυσύχναστη παραλία κοντά στον ναυαγοσωστικό σταθμό ΛΕΜ 4 (Malindi), σημαίνοντας άμεσο συναγερμό στις αρχές ασφαλείας των ακτών.

​Η αντίδραση της Ναυαγοσωστικής Μονάδας Λεμεσού ήταν ακαριαία και απολύτως συντονισμένη. Οι ναυαγοσώστες που βρίσκονταν σε υπηρεσία βούτηξαν αμέσως στα βαθιά και ανέσυραν τον 20χρονο από το νερό. Στην επιχείρηση προσέτρεξε αμέσως για βοήθεια και το πλήρωμα του γειτονικού σταθμού ΛΕΜ 3.

​Οι διασώστες του παρείχαν αμέσως τις Πρώτες Βοήθειες και του χορήγησαν οξυγόνο, καταφέρνοντας να κρατήσουν τον νεαρό εκτός κινδύνου. Στη συνέχεια, ασθενοφόρο που έσπευσε στο σημείο παρέλαβε τον 20χρονο και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.

​Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του νεαρού είναι εκτός κινδύνου και η πορεία του εξελίσσεται ομαλά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.