Έπιασε τιμόνι τύφλα στο μεθύσι 45χρονος - Του πέρασαν χειροπέδες και πάει Δικαστήριο

Έπιασε τιμόνι τύφλα στο μεθύσι 45χρονος - Του πέρασαν χειροπέδες και πάει Δικαστήριο

Συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα και τέθηκε υπό κράτηση 45χρονος, για υπέρβαση ορίου ταχύτητας και για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 12:30π.μ σήμερα, ενώ μέλη της Τροχαίας Λευκωσίας διενεργούσαν έλεγχο ταχύτητας στην λεωφόρο Λάρνακος, στην Αγλατζιά, ανέκοψαν όχημα το οποίο οδηγείτο από 45χρονο, με ταχύτητα 104ΧΑΩ αντί 50 ΧΑΩ.

Στη συνέχεια, διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ, στον οδηγό του οχήματος, με μικρότερη τελική ένδειξη 78μg αντί 22μg που είναι το ανώτατο από τον Νόμο όριο.

Ο 45χρονος συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα και αναμένεται να παρουσιασθεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για άμεση καταχώρηση υπόθεσης εναντίον του.    

Ο αστυνομικός σταθμός Ομορφίτας συνεχίζει τις εξετάσεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.