21χρονος το θύμα του εργατικού στην Πάφο – Συνελήφθη ο εργοδότης

21χρονος το θύμα του εργατικού στην Πάφο – Συνελήφθη ο εργοδότης

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες θανάτου άντρα ηλικίας 21 ετών από το Πακιστάν, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 12.30 της Τρίτης (2/6) το μεσημέρι, ενώ το θύμα ασχολείτο με εργασίες σε ανοιχτό χώρο στην Πάφο, φέρεται να καταπλακώθηκε από υαλοπίνακες.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση 56χρονος, ο οποίος ήταν εργοδότης του άτυχου άνδρα.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε το Τμήμα Επιθεωρήσεως Εργασίας.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.