21χρονος το θύμα του εργατικού στην Πάφο – Συνελήφθη ο εργοδότης

21χρονος το θύμα του εργατικού στην Πάφο – Συνελήφθη ο εργοδότης

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες θανάτου άντρα ηλικίας 21 ετών από το Πακιστάν, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 12.30 της Τρίτης (2/6) το μεσημέρι, ενώ το θύμα ασχολείτο με εργασίες σε ανοιχτό χώρο στην Πάφο, φέρεται να καταπλακώθηκε από υαλοπίνακες.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση 56χρονος, ο οποίος ήταν εργοδότης του άτυχου άνδρα.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε το Τμήμα Επιθεωρήσεως Εργασίας.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.