Φόνος στο Στρόβολο: Θύμα ο 23χρονος Τάσος Γεωργίου (ΦΩΤΟ)

Φόνος στο Στρόβολο: Θύμα ο 23χρονος Τάσος Γεωργίου (ΦΩΤΟ)

Φόνος με θύμα τον Τάσο Γεωργίου, 23 χρόνων από την Λευκωσία διαπράχθηκε τα ξημερώματα στον Στρόβολο.

Οπως ανέφερε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, γύρω στις 4.00 τα ξημερώματα ακούστηκαν πυροβολισμοί στην οδό Θέρμης στον Στρόβολο.

Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο και η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία.

Από τις πρώτες έρευνες της Αστυνομίας φαίνεται, εκ πρώτης όψεως ότι ο φόνος διαπράχθηκε με πιστόλι.

Η Αστυνομία ερευνά ενδεχόμενη σύνδεση του φόνου με έκρηξη σε αυτοκίνητο που σημειώθηκε στις 2.30 στη Λακατάμεια, το οποίο ανήκει σε εταιρεία και οδηγείτο από 37χρονο.

Επί του παρόντος λαμβάνονται καταθέσεις με στόχο να διευκρινιστεί η κατεύθυνση στην οποία πρέπει να στραφούν οι έρευνες.

Διαβάστε επίσης: ΕΚΤΑΚΤΟ – Άγριο φονικό τα ξημερώματα στην Λευκωσία

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό.