Πέρασαν χειροπέδες και σε τρίτο πρόσωπο για τον εμπρησμό σε πρακτορείο στοιχημάτων στη Λεμεσό

Πέρασαν χειροπέδες και σε τρίτο πρόσωπο για τον εμπρησμό σε πρακτορείο στοιχημάτων στη Λεμεσό

Συνελήφθη χθες, δυνάμει δικαστικού εντάλματος 44χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενα αδικήματα εμπρησμού και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Τα εν λόγω αδικήματα, διαπράχθηκαν στη Λεμεσό στις 01/06/2026. Συγκεκριμένα, φωτιά ξέσπασε, στις 2.50π.μ σε πρακτορείο στοιχημάτων, ιδιοκτησίας 40χρονου.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, η Αστυνομία προχώρησε τις προηγούμενες μέρες στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων για διευκόλυνση των ανακρίσεων, τα οποία τελούν υπό οκταήμερη κράτηση.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE