Πρώτη δήλωση Χριστοδουλίδη για αφθώδη πυρετό: «Αν υπάρχουν ευθύνες θα αποδοθούν» – Κτηνοτρόφοι σε απόγνωση
Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η κυπριακή κτηνοτροφία μετά τη διασπορά του αφθώδους πυρετού.

Ο πόλεμος της Apple με τη Samsung για τις πατέντες σχεδιασμού έξυπνων τηλεφώνων συνεχίζεται, ενώ αυτή τη φορά η πρώτη ζήτησε από το αμερικανικό δικαστήριο να εγκρίνει επιπρόσθετη πληρωμή 180 εκατ. δολαρίων.
Σύμφωνα με το Bloomberg, η αίτηση έπεται μιας πληρωμής 548 εκατ. στην Apple, στην οποία προχώρησε η Samsung αυτό το μήνα. Τα επιπρόσθετα 180 εκατ. αφορούν σε πέντε συσκευές Samsung που πωλήθηκαν αφού το ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια απεφάνθη τον Αύγουστο του 2012 ότι η κατασκευάστρια του Galaxy είχε αντιγράψει τις πατέντες της Apple.
Η Samsung ζητά από το Ανώτατο αμερικανικό Δικαστήριο να εξετάσει το φάσμα των σχεδίων και τον τρόπο με τον οποίο υπολογίζονται οι ζημιές από τις πωλήσεις που πραγματοποιήθηκαν μετά την απόφαση του 2012.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




