«Έφυγε» νωρίς ο Παναγιώτης Δρυμιώτης: Τον πρόδωσε η καρδία του - «Μοιρασες απλόχερα ατάκες και γέλια» - Δείτε φωτογραφία

«Έφυγε» νωρίς ο Παναγιώτης Δρυμιώτης: Τον πρόδωσε η καρδία του - «Μοιρασες απλόχερα ατάκες και γέλια»  - Δείτε φωτογραφία

Θλίψη και πόνο σκόρπισε σε συγγενείς και φίλους σκόρπισε σε συγγενείς και φίλους η είδηση του θανάτου του Παναγιώτη Δρυμιώτη που απεβίωσε σε ηλικία 54 ετών.

Η είδηση του θανάτου του γνωστοποιήθηκε από την σελίδα «Φίλοι Της Σίμου-/-Simou village» στην οποία αναφέρεται πως, «Απόψε έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο φίλος Παναγιώτης Δρυμιώτης..
Ο φίλος Πανίκος γεννήθηκε το 1972 στις 25 Σεπτεμβρίου.Παιδί του Δημήτρη (Ανυφτου) και της Όλγας. Πέθανε σήμερα μετά από ανακοπή καρδιάς».

Παράλληλα αναφέρεται πως, ο Πανίκος μετά από λοίμωξη στις αμυγδαλές, καθηλώθηκε σε αναπηρικό καροτσάκι μέχρι και σήμερα.

Στην ανάρτηση αποχαιρετούν τον Πανίκο, σημειώνοντας πως, «Θα θυμάμαι για πάντα τις άπειρες στιγμές που περάσαμε μαζί, τις ατάκες σου και τα γέλια που μας μοιρασες απλόχερα. Ο Θεός να σε αναπαύσει.Καλή ξεκούραση!».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.