Πένθος για την οικογένεια Αντωνίου: Έφυγε από την ζωή η γιαγιά Γεωργία - Η παράκληση της οικογένειας - Φωτογραφία

Πένθος για την οικογένεια Αντωνίου: Έφυγε από την ζωή η γιαγιά Γεωργία - Η παράκληση της οικογένειας - Φωτογραφία

Θλίψη και συγκίνηση σκόρπισε στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους της η είδηση του θανάτου της Γεωργίας Αντωνίου από τη Λευκωσία και τέως κατοίκου Ανθούπολης, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 8 Ιουνίου 2026, σε ηλικία 67 ετών.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2026 και ώρα 11:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νεοφύτου στην Ανθούπολη. Ακολούθως, η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο Κοινοτικό Κοιμητήριο Λακατάμιας, στη Βιομηχανική Περιοχή.

Η οικογένεια ενημερώνει ότι δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια, ενώ αντί στεφάνων παρακαλεί όπως γίνονται εισφορές προς τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου «Αροδαφνούσα», στη μνήμη της εκλιπούσας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.