Η πρώτη δημόσια αντίδραση της Αννίτας μετά τις απειλές κατά της ζωής της

Η πρώτη δημόσια αντίδραση της Αννίτας μετά τις απειλές κατά της ζωής της

Η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου τοποθετήθηκε για πρώτη φορά δημόσια σχετικά με τις απειλές που έγιναν γνωστές τις τελευταίες ημέρες, μετά τη συνάντησή της με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

Όπως ανέφερε, το ζήτημα συζητήθηκε σύντομα με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, ενώ σημείωσε ότι έχει ήδη ενημερωθεί από την Αστυνομία για τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση.

Η κ. Δημητρίου απέφυγε να επεκταθεί περαιτέρω στην ουσία της διερεύνησης, τονίζοντας πως επιθυμεί να παραμείνει ιδιαίτερα προσεκτική στις δημόσιες τοποθετήσεις της όσο οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ερωτηθείσα αν αισθάνεται ασφαλής, απάντησε καταφατικά, υπογραμμίζοντας ότι κάθε πολιτικός πρέπει να μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς φόβο. Παράλληλα, επισήμανε ότι αναμένονται απαντήσεις μέσα από τη διαδικασία της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη από τις αρμόδιες Αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE