Κομισιόν: Σε επαφή με Κύπρο για το συμβάν περιστατικό παρεμβολής σε αεροσκάφη

Κομισιόν: Σε επαφή με Κύπρο για το συμβάν περιστατικό παρεμβολής σε αεροσκάφη

Σε επαφή με τους ομολόγους της στην Κύπρο θα συνεχίσει να είναι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σχετικά με το περιστατικό παρεμβολής της Κυριακής από το αεροδρόμιο στην κατεχόμενη Τύμβου, το οποίο επιβεβαίωσε τη Δευτέρα η Κυπριακή Δημοκρατία, όπως απάντησε στο ΚΥΠΕ η εκπρόσωπος της ΕΥΕΔ για τα θέματα Εξωτερικών, Ανίτα Χίπερ.

«Έχουμε δει τις αναφορές και φυσικά γνωρίζουμε το θέμα,» σημείωσε η εκπρόσωπος.

«Από την πλευρά μας, θα εξετάσουμε ακριβώς τι συνέβη και φυσικά θα είμαστε σε επαφή με τους ομολόγους μας στην Κύπρο», συμπλήρωσε η Χίπερ κατά τη μεσημεριανή ενημέρωση των διαπιστευμένων δημοσιογράφων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

Με γρήγορους ρυθμούς επιχειρεί να δώσει το στίγμα της, η νέα μεταβατική Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, ανοίγοντας από νωρίς έναν κύκλο πολιτικών επαφών, που κάθε άλλο παρά τυχαίος μπορεί να θεωρηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE