Μαχαιρώματα στη Λεμεσό: Στο χειρουργείο ο 23χρονος - Ερευνά τις συνθήκες η Αστυνομία

Μαχαιρώματα στη Λεμεσό: Στο χειρουργείο ο 23χρονος - Ερευνά τις συνθήκες η Αστυνομία

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού για τις συνθήκες τραυματισμού νεαρού άνδρα, 23 ετών, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσηλευτήριο και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με την αρχική ενημέρωση από την Αστυνομία, γύρω στις 14:30, λήφθηκε πληροφορία ότι σε ανοικτό χώρο, στην περιοχή Πάνω Πολεμιδιών, βρίσκεται 23χρονος, ο οποίος φέρει τραύματα στην κοιλία, που πιθανόν να προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, ενώ ο 23χρονος μεταφέρθηκε, με ασθενοφόρο, σε νοσοκομείο και αφού έτυχε ιατρικών εξετάσεων, εισήχθη στο χειρουργείο για επέμβαση.

Οι συνθήκες τραυματισμούς του διερευνώνται από το ΤΑΕ Λεμεσού.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέο ραντεβού Χριστοδουλίδη – Ερχιουρμάν την Τρίτη – Τι θα ακολουθήσει

Κυπριακό: Νέο ραντεβού Χριστοδουλίδη – Ερχιουρμάν την Τρίτη – Τι θα ακολουθήσει

Συνάντηση με τις Τεχνικές Επιτροπές Νεολαίας και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, αλλά και με εκπροσώπους της Κοινωνίας των Πολιτών, θα έχουν οι δύο ηγέτες μετά το νέο τους τετ-α-τετ.

BEST OF TOTHEMAONLINE