Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κυβέρνηση με πράξεις και όχι με συνθήματα υλοποιεί σχεδιασμό για στεγαστικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κυβέρνηση με πράξεις και όχι με συνθήματα υλοποιεί σχεδιασμό για στεγαστικό»

"Η Κυβέρνηση, με πράξεις και όχι με συνθήματα και ευχολόγια, υλοποιεί συγκεκριμένο πλάνο και σχεδιασμό σε σχέση με το Στεγαστικό που φέρνει απτά αποτελέσματα", αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτηση του στην Πλατφόρμα Χ.

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρεται επίσης σε «Σοβαρότητα, Υπευθυνότητα, Αξιοπιστία, Αποτελεσματικότητα». «Πάνω απο όλα, η Κύπρος», καταλήγει.

Νωρίτερα την Τετάρτη, σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Εσωτερικών ανέφερε ότι η Κυβέρνηση έθεσε στις κύριες προτεραιότητές της από την πρώτη ημέρα το στεγαστικό, «αναγνωρίζοντας πλήρως τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν χιλιάδες συμπολίτες μας και ιδιαίτερα οι νέοι άνθρωποι να αποκτήσουν τη δική τους κατοικία».

Στην ανακοίνωση, με την οποία απαντούσε σε ανακοίνωση του Δημοκρατικού Συναγερμού για ανεπαρκή μέτρα για το στεγαστικό, το Υπουργείο Εσωτερικών ανέφερε επίσης ότι «το στεγαστικό πρόβλημα δεν λύνεται από τη μια μέρα στην άλλη» και «απαιτεί συντονισμένες πολιτικές, επενδύσεις, μεταρρυθμίσεις και διαρκή προσαρμογή στις νέες συνθήκες».

«Η ολοκληρωμένη στεγαστική πολιτική που η Κυβέρνηση έχει διαμορφώσει και υλοποιεί τα τελευταία δύο χρόνια, στηρίζεται σε δύο βασικούς πυλώνες: την αύξηση της προσφοράς κατοικιών και την ενίσχυση της δυνατότητας των πολιτών να αποκτήσουν στέγη», προστίθεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE