Ο θερμότερος Δεκέμβριος των τελευταίων 150 ετών στην Ελβετία

Ο θερμότερος Δεκέμβριος των τελευταίων 150 ετών στην Ελβετία

H Ελβετία βιώνει τον θερμότερο Δεκέμβριο από τότε που η χώρα, που πρωτοστατεί στον χειμερινό τουρισμό, έχει ξεκινήσει να καταγράφει τα ρεκόρ της θερμοκρασίας εδώ και 150 χρόνια.

Το 2015 αποχαιρετά την Ελβετία με έναν πεντακάθαρο ουρανό και χωρίς χιόνι, ενώ ο υδράργυρος έχει φθάσει τους 3,4 βαθμούς Κελσίου πάνω από τον μέσο όρο για το μήνα Δεκέμβριο, επισήμανε σήμερα ένας κλιματολόγος του Ομοσπονδιακού Γραφείου Μετεωρολογίας και Κλιματολογίας (MeteoSwiss).

"Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία" δήλωσε ο Στέφαν Μπάντερ. "Πρόκειται για τον θερμότερο Δεκέμβριο βάσει των αρχείων που τηρούμε από το 1864. Ξεκάθαρα. Και είναι ιδιαίτερα αισθητό στα μεγαλύτερα υψόμετρα".

Πηγή: KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μετά από χρόνια στασιμότητας στο Κυπριακό υπάρχει μια νέα προοπτική»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μετά από χρόνια στασιμότητας στο Κυπριακό υπάρχει μια νέα προοπτική»

Την εκτίμηση ότι μετά από χρόνια στασιμότητας και αδιεξόδου στο Κυπριακό, έγινε εφικτή η επανεκκίνηση των διαδικασιών, έκανε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης κατά τη διάρκεια τελετής βράβευσης του για την προσφορά του στον ποντιακό ελληνισμό, που έγινε σήμερα στη Γλυφάδα.