«Σας παρακαλώ βοηθήστε με» : Οι σπαρακτικές κραυγές μοντέλου πριν ξεψυχήσει - Σκληρές εικόνες & βίντεο

«Σας παρακαλώ βοηθήστε με» : Οι σπαρακτικές κραυγές μοντέλου πριν ξεψυχήσει - Σκληρές εικόνες & βίντεο

Με μια ομοβροντία από σφαίρες, άγνωστοι δολοφόνησαν την πρώην βασίλισσα της ομορφιάς στη Γουατεμάλα την ώρα που βρίσκονταν στο αυτοκίνητό της.

Στον τόπο του εγκλήματος η Αστυνομία βρήκε πάνω από 100 σφαίρες. Το μοντέλο, χτυπημένο καλούσε σπαρακτικά σε βοήθεια: «Βοήθεια, σας παρακαλώ, κάποιος να με βοηθήσει» φώναζε, ωστόσο η Αστυνομία δέχθηκε πολλές επικρίσεις επειδή αγνόησε τις δραματικές εκκλήσεις του μοντέλου ώστε να φτάσει εγκαίρως.

Η Χέλεν Λοπέζ Ρομπλέρο, που είχε στεφθεί μόλις προ τριετίας μις Γουατεμάλα, πέθανε μαζί με δύο φίλους της, στην πόλη Μαλακάταν, στα σύνοδα Μεξικό-Γουατεμέλας. Ενας άγνωστος άνοξε πυρ κατά του αυτοκινήτου της με την αστυνομία να κάνει λόγο για «επαγγελματικό και προσχεδιασμένο» χτύπημα.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE