«Σας παρακαλώ βοηθήστε με» : Οι σπαρακτικές κραυγές μοντέλου πριν ξεψυχήσει - Σκληρές εικόνες & βίντεο

«Σας παρακαλώ βοηθήστε με» : Οι σπαρακτικές κραυγές μοντέλου πριν ξεψυχήσει - Σκληρές εικόνες & βίντεο

Με μια ομοβροντία από σφαίρες, άγνωστοι δολοφόνησαν την πρώην βασίλισσα της ομορφιάς στη Γουατεμάλα την ώρα που βρίσκονταν στο αυτοκίνητό της.

Στον τόπο του εγκλήματος η Αστυνομία βρήκε πάνω από 100 σφαίρες. Το μοντέλο, χτυπημένο καλούσε σπαρακτικά σε βοήθεια: «Βοήθεια, σας παρακαλώ, κάποιος να με βοηθήσει» φώναζε, ωστόσο η Αστυνομία δέχθηκε πολλές επικρίσεις επειδή αγνόησε τις δραματικές εκκλήσεις του μοντέλου ώστε να φτάσει εγκαίρως.

Η Χέλεν Λοπέζ Ρομπλέρο, που είχε στεφθεί μόλις προ τριετίας μις Γουατεμάλα, πέθανε μαζί με δύο φίλους της, στην πόλη Μαλακάταν, στα σύνοδα Μεξικό-Γουατεμέλας. Ενας άγνωστος άνοξε πυρ κατά του αυτοκινήτου της με την αστυνομία να κάνει λόγο για «επαγγελματικό και προσχεδιασμένο» χτύπημα.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια

Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια

Στη σύλληψη του 35χρονου οδηγού του οχημάτος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά προχώρησε η Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE