Συνελήφθη 24χρονος για απόπειρα φόνου στη Λεμεσό – Οκταήμερη κράτηση

Συνελήφθη 24χρονος για απόπειρα φόνου στη Λεμεσό – Οκταήμερη κράτηση

Συνελήφθη σήμερα το πρωί δυνάμει δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του και τέθηκε υπό κράτηση, 24χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων αναφορικά με απόπειρα φόνου εναντίον 23χρονου που διαπράχθηκε στις 9 Ιουνίου, 2026 στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2 μ.μ. της 9ης Ιουνίου, 2026, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, τραυματισμένο πρόσωπο, το οποίο έφερε τραύμα στην κοιλιακή χώρα, πιθανό από αιχμηρό αντικείμενο. Πρόκειται για 23χρονο κάτοικο Λεμεσού και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση του περιγράφεται εκτός κινδύνου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησης του.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.