«Άνοιξαν οι ουρανοί» εν μέσω Ιουνίου: Οι περιοχές που «χτύπησαν» οι βροχές και οι καταιγίδες - Δείτε βίντεο

«Άνοιξαν οι ουρανοί» εν μέσω Ιουνίου: Οι περιοχές που «χτύπησαν» οι βροχές και οι καταιγίδες - Δείτε βίντεο

Απρόσμενη μεταβολή παρουσίασε ο καιρός το απόγευμα του Σαββάτου, με βροχές και καταιγίδες να εκδηλώνονται σε διάφορες περιοχές της Κύπρου, παρά το καλοκαιρινό σκηνικό των τελευταίων ημερών.

Σε αρκετές περιοχές καταγράφηκαν έντονες βροχοπτώσεις με πολίτες να καταγράφουν εικόνες και βίντεο από τα φαινόμενα και να τα αναρτούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, οι καιρικές συνθήκες αναμένεται να παραμείνουν άστατες και τις επόμενες ημέρες, με πιθανότητα τοπικών βροχών και μεμονωμένων καταιγίδων κυρίως κατά τις απογευματινές ώρες.

Δείτε βίντεο από τα καιρικά φαινόμενα:

Μπορεί να είναι εικόνα ανεμοστρόβιλος, αστραπή και σύννεφο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE