Φέρι μποτ έσωσε λουόμενη που παρασύρθηκε από ρεύματα στο Ρίο - Αντίρριο

Φέρι μποτ έσωσε λουόμενη που παρασύρθηκε από ρεύματα στο Ρίο - Αντίρριο

Μια 70χρονη γυναίκα στάθηκε τυχερή, όταν ενώ κολυμπούσε στην περιοχή Ρίο - Αντίρριο παρασύρθηκε από ισχυρά θαλάσσια ρεύματα και βρέθηκε σε κίνδυνο.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό κατά τη διάρκεια δρομολογίου φέρι μποτ, με το πλήρωμα να ενημερώνεται άμεσα.

Με εντολή του Λιμενικού Σώματος, το επιβατηγό–οχηματαγωγό «Αντώνιος Μ.», που εκτελούσε το δρομολόγιο στη γραμμή Ρίου–Αντιρρίου, έσπευσε στο σημείο και ξεκίνησε επιχείρηση διάσωσης.

Το πλήρωμα κινήθηκε γρήγορα και κατάφερε να την ανασύρει με ασφάλεια από τη θάλασσα.

Στη συνέχεια, η γυναίκα μεταφέρθηκε στην ακτή, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και εξετάστηκε από γιατρούς.

Ευτυχώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας της είναι καλή.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Έκθεση Καλών Υπηρεσιών προτρέπει τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αξιοποιήσουν «το παρόν παράθυρο ευκαιρίας για πρόοδο», το οποίο, όπως αναφέρει, «δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο», ενώ καταγράφει ως θετικό την εντατικοποίηση του διαλογου.

BEST OF TOTHEMAONLINE