«Έφυγε» νωρίς γνωστός TikToker - Έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του - Δείτε φωτογραφία

«Έφυγε» νωρίς γνωστός TikToker - Έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του - Δείτε φωτογραφία

Στο πένθος βυθίστηκε ο Πολύμυλος Κοζάνης καθώς, όπως αναφέρει το kozan.gr, έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, σε ηλικία 48 ετών, ο Θωμάς Χαρέλας γνωστός κι από το Tik Tok ως Μakito.

Ο Χαρέλας, γνωστός μέσα από τα χιουμοριστικά βίντεο που δημοσίευε στο Tik Tok, το μεσημέρι της Δευτέρας (15/6) ένιωσε αδιαθεσία κι έχασε τις αισθήσεις του, ενώ ήταν στο βουνό στις καλλιέργειες πατάτας που διατηρεί.

Μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έρχεται νέο στεγαστικό σχέδιο από την Κυβέρνηση - Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι

ΠτΔ: Έρχεται νέο στεγαστικό σχέδιο από την Κυβέρνηση - Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι

Ένα νέο στεγαστικό σχέδιο, προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες των κατοίκων των ορεινών κοινοτήτων, αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ημέρες η Κυβέρνηση, όπως αποκάλυψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.