«Τυλίχθηκαν» στις φλόγες δύο οχήματα 52χρονου στη Λεμεσό – Αποκλείστηκε η σκηνή

«Τυλίχθηκαν» στις φλόγες δύο οχήματα 52χρονου στη Λεμεσό – Αποκλείστηκε η σκηνή

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στα Κάτω Πολεμίδια, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε δύο οχήματα τα οποία ήταν σταθμευμένα έξω από κατοικία, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 4:00 τα ξημερώματα εκδηλώθηκε φωτιά σε δύο οχήματα, ιδιοκτησίας 52χρονου και της εταιρείας του, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα εξωτερικά της οικίας του.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ η πυρκαγιά κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Από τη φωτιά τα δύο οχήματα υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές, ενώ η σκηνή αποκλείστηκε για περαιτέρω εξετάσεις κατά τις πρωινές ώρες, με στόχο τη διακρίβωση των αιτιών πρόκλησης της πυρκαγιάς.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE