Ληστεία στη Λεμεσό βγαλμένη από ταινία: Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με μαχαίρι σε διανομέα φαγητού

Ληστεία στη Λεμεσό βγαλμένη από ταινία: Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με μαχαίρι σε διανομέα φαγητού

Υπόθεση ληστείας διερευνά η Αστυνομία στην Επισκοπή, μετά από καταγγελία ότι δύο πρόσωπα δέχθηκαν επίθεση από τρεις κουκουλοφόρους, οι οποίοι φέρονται να τους απέσπασαν τη μοτοσικλέτα, χρηματικό ποσό και κινητά τηλέφωνα.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 11:45 χθες το βράδυ, 31χρονος διανομέας φαγητού οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του σε περιοχή της Επισκοπής για παράδοση παραγγελίας, έχοντας ως συνεπιβάτη δεύτερο πρόσωπο.

Κατά τη διαδρομή τους, τρία πρόσωπα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες τούς προσέγγισαν και, υπό την απειλή μαχαιριών, τους έκλεψαν τη μοτοσικλέτα, χρηματικό ποσό και τρία κινητά τηλέφωνα.

Στην περιοχή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις και συλλογή στοιχείων.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Η πρώτη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο κατά τη δεκαετή θητεία του, δημιουργεί, αναμφίβολα υψηλούς συμβολισμούς. Όμως, όσο εξελίσσεται το πρόγραμμά του, τόσο ενισχύεται η αίσθηση ότι η ουσία της πρωτοβουλίας δεν είναι η ανακοίνωση μιας νέας φάσης στο Κυπριακό, αλλά η αποτροπή της πλήρους κατάρρευσης της διαδικασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE