VIDEO: Κρίσιμη η επόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό – Σειρά από επαφές και συναντήσεις θα έχει ο ΠτΔ
Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η επόμενη εβδομάδα όσον αφορά το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη να έχει γεμάτη ατζέντα επαφών.


Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περισσότεροι από 40 σκύλοι φιλοξενούνται στην αυλή του σπιτιού, με πολλούς να παραμένουν ανά δύο σε κλουβιά μεταφοράς, ενώ άλλοι στεγάζονται σε μικρούς χώρους περίπου 2 τ.μ.

Οι κάτοικοι κάνουν λόγο για ακατάλληλες συνθήκες, έντονη δυσοσμία, συσσώρευση ακαθαρσιών, καθώς και παρουσία ψύλλων και τσιμπουριών.

Όπως αναφέρουν, το δημαρχείο, η Επίτροπος Διοικήσεως, ο Γενικός Ελεγκτής, η Αστυνομία, οι Κτηνιατρικές Υπηρεσίες, το Υγειονομείο και άλλες αρμόδιες αρχές έχουν ενημερωθεί επανειλημμένα τα τελευταία δύο χρόνια, χωρίς – όπως υποστηρίζουν – να έχει δοθεί ουσιαστική λύση.


Οι κάτοικοι ζητούν άμεση παρέμβαση και απαντήσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες για το πότε θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




