«Σπάει τη σιωπή» του ο Νίκος Αναστασιάδης: Την Τρίτη οι απαντήσεις του για το πόρισμα που προκάλεσε πολιτικό σεισμό

«Σπάει τη σιωπή» του ο Νίκος Αναστασιάδης: Την Τρίτη οι απαντήσεις του για το πόρισμα που προκάλεσε πολιτικό σεισμό

Σε δημόσια τοποθέτηση για πρώτη φορά μετά τη δημοσιοποίηση των ευρημάτων της Αρχής κατά της Διαφθοράς προχωρεί ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πολιτικού του Γραφείου, ο κ. Αναστασιάδης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Τρίτη, 23 Ιουνίου 2026, κατά την οποία αναμένεται να τοποθετηθεί για όλα τα ζητήματα που προκύπτουν από την έρευνα της Αρχής κατά της Διαφθοράς και το "Κράτος Μαφία".

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο τέως Πρόεδρος θα δώσει «ολοκληρωμένες και τεκμηριωμένες απαντήσεις» σε σχέση με τα ευρήματα και τα συμπεράσματα της έρευνας, η οποία τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο επίκεντρο του δημόσιου διαλόγου.

Η συνέντευξη Τύπου αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς θα είναι η πρώτη αναλυτική δημόσια παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη μετά τις εξελίξεις που ακολούθησαν τη δημοσιοποίηση του πορίσματος της Αρχής κατά της Διαφθοράς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

Με γρήγορους ρυθμούς επιχειρεί να δώσει το στίγμα της, η νέα μεταβατική Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, ανοίγοντας από νωρίς έναν κύκλο πολιτικών επαφών, που κάθε άλλο παρά τυχαίος μπορεί να θεωρηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE