Θλίψη στον Απόλλωνα για τον θάνατο του 29χρονου Δημήτρη Βασιλείου - «Κάποια μέρα θα ανταμώσουμε ξανά…» - Δείτε φωτογραφία του

Θλίψη στον Απόλλωνα για τον θάνατο του 29χρονου Δημήτρη Βασιλείου - «Κάποια μέρα θα ανταμώσουμε ξανά…» - Δείτε φωτογραφία του

Θλίψη στον Απόλλωνα για τον θάνατο του 29χρονου οπαδού της ομάδας Δημήτρη Βασιλείου, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού.

Σε ανακοίνωση του το Σωματείο του Απόλλωνα αναφέρει «τα μέλη του και σύσσωμη η οικογένεια του Απόλλωνα εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για τον αδόκητο χαμό του πιστού φίλου και υποστηρικτή της ομάδας μας, Δημήτρη Βασιλείου. Ο Δημήτρης υπήρξε ένας γνήσιος Απολλωνίστας, που στάθηκε δίπλα στην ομάδα με αφοσίωση, πάθος και αγάπη σε κάθε στιγμή».

 

 

Παράλληλα σημειώνει «εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Αιώνια του η μνήμη».

Ανακοίνωση για τον θάνατο του 29χρονου εξέδωσαν και οι οργανωμένοι φίλοι του Απόλλωνα στην οποία αναφέρουν «καλό ταξίδι αδερφέ Δημήτρη... Κάποια μέρα θα ανταμώσουμε ξανά εκεί πάνω με όλα τα αλάνια στην ΘΥΡΑ ΕΝΑ Παραδείσου!».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE