«Έφυγε» ο Ιώαννης Στυλιανού - Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκκληση της οικογένειας για εισφορές - Φωτογραφία

«Έφυγε» ο Ιώαννης Στυλιανού - Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκκληση της οικογένειας για εισφορές - Φωτογραφία

Κηδεύεται τη Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2026, και ώρα 1:00μ.μ. ο πολυαγαπημένος πατέρας, παππούς, αδελφός και θείος Ιωάννης Στυλιανού (από Λεμεσό).

Απεβίωσε το Σάββατο, 20 Ιουνίου 2026, σε ηλικία 74 ετών, από τον Ιερό Ναό Οσίας Ξένης στη Μέσα Γειτονιά και καλούμε όσους τιμούν τη μνήμη του όπως παραστούν.

Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Σφαλαγγιώτισσας.

Παράκκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων όσοι επιθυμούν θα μπορούν να κάνουν εισφορές στον Σύνδεμο ΠΑΣΥΚΑΦ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE