Στις φλόγες βαν στη Λεμεσό: Ακούστηκαν εκρήξεις πριν φτάσει η Πυροσβεστική - Βίντεο από το σημείο

Στις φλόγες βαν στη Λεμεσό: Ακούστηκαν εκρήξεις πριν φτάσει η Πυροσβεστική - Βίντεο από το σημείο

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (22/06) στο Κολόσσι της Λεμεσού, όταν βαν τυλίχθηκε στις φλόγες, με πυκνούς καπνούς να γίνονται ορατοί από μεγάλη απόσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε το RoadReportCY, το περιστατικό καταγράφηκε γύρω στις 13:36, ενώ φωτογραφίες και βίντεο από τη σκηνή δείχνουν το όχημα να έχει παραδοθεί ολοκληρωτικά στις φλόγες πριν από την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, το βαν φέρεται να χρησιμοποιείτο για εργασίες ανακαίνισης και οικοδομικές εργασίες. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο εσωτερικό του ενδέχεται να υπήρχαν υλικά που συνέβαλαν στην ένταση της πυρκαγιάς.

«Άκουσα μερικές μικρές εκρήξεις πριν οι πυροσβέστες αρχίσουν να κατασβήνουν τη φωτιά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας στο RoadReportCY.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία έδωσαν μάχη με τις φλόγες, ενώ οι πυκνοί καπνοί επηρέασαν την ορατότητα στην περιοχή. Τα αίτια της πυρκαγιάς αναμένεται να διερευνηθούν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ: Δραματική αυξηση των νεκρών - «Φουσκώνει» λίμνη και απειλεί με νέα πλημμύρα

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ: Δραματική αυξηση των νεκρών - «Φουσκώνει» λίμνη και απειλεί με νέα πλημμύρα

Τους 362 έχουν φτάσει οι νεκροί από τη βιβλική καταστροφή στα σύνορα του Νεπάλ με το Θιβέτ, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της αστυνομίας, ενώ ο αριθμός μεταβάλλεται με δραματικούς ρυθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE