Αγώνας αφιερωμένος στη μνήμη του Άγγελου Κόμπου

Αγώνας αφιερωμένος στη μνήμη του Άγγελου Κόμπου

Με έντονη συγκίνηση διεξήχθη το Σάββατο 20 Ιουνίου η αναμέτρηση μεταξύ των φοιτητών του Newcastle και του Nottingham στο πλαίσιο του τουρνουά της ΕΦΕΚ.

Ο αγώνας ξεπέρασε τα αθλητικά όρια, καθώς ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Άγγελου Κόμπου, αγαπημένου φίλου και μέλους της ομάδας του Newcastle, που έχασε άδικα τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της 27ης Απριλίου.

Οι συμπαίκτες, οι φίλοι και όσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν τίμησαν τη μνήμη του με τον πιο όμορφο τρόπο, αγωνιζόμενοι με πάθος, σεβασμό και ενότητα.

Πριν από την έναρξη του αγώνα επικράτησε κλίμα συγκίνησης, με όλους να θυμούνται τον Άγγελο και τη σημαντική παρουσία που είχε στην ομάδα και στην φοιτητική κοινότητα. Παρότι ο Άγγελος δεν βρίσκεται πλέον κοντά τους, η μνήμη του παραμένει ζωντανή στις καρδιές όλων.

Ο συγκεκριμένος αγώνας αποτέλεσε μια ελάχιστη ένδειξη τιμής σε έναν άνθρωπο που άφησε το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα στις ζωές των φίλων και των συναθλητών του.

Αιωνία του η μνήμη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE