Σε μαγαζί στη Λάρνακα για ποτό εμφανίστηκε η Άννα Βίσση και έγινε πανικός! (ΦΩΤΟ)

Σε μαγαζί στη Λάρνακα για ποτό εμφανίστηκε η Άννα Βίσση και έγινε πανικός! (ΦΩΤΟ)

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους φίλους και τους θαμώνες του «Stories» την Δευτέρα το βράδυ, 29/12/2015, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη το live της Δευτέρας… έκανε την εμφάνιση της η μία και μοναδική Άννα Βίσση!

Μόλις έφτασε στην Κύπρο από την Αθήνα για την εμφάνιση της στη φιλανθρωπική συναυλία του ΘΟΚ πέρασε από την αναβαθμισμένη Λαϊκή Γειτονιά της Λάρνακας και συγκεκριμένα στο «Stories café - bar».  

Ο λόγος της παρουσίας της στο συγκεκριμένο μαγαζί; Δεν είναι άλλος από τον Dj Γιάννη Ανδρέου ο οποίος είναι εκ των ιδιοκτητών και βασικός πρωτεργάτης στην ιδέα του… Stories.

Τους δυο δένει στενή φιλία, ενώ στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί.

Πηγή: LarnakaOnline

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Την εξόντωση του Χαμενεΐ θέτει ως στόχο το Ισραήλ - Ο διπλός στόχος του Νετανιάχου

LIVE: Την εξόντωση του Χαμενεΐ θέτει ως στόχο το Ισραήλ - Ο διπλός στόχος του Νετανιάχου

Θύματα και εκτεταμένες ζημιές, αφήνει πίσω του το ιρανικό πυραυλικό μπαράζ που έπληξε πόλεις του Ισραήλ, το πρωί της Πέμπτης. Όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE